Tässä ovat seksikkäimmät rocktähtien tyttäret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden loppupuolella on jälleen monenlaisten listausten aika. Monien muiden listojen lisäksi nyt on jo toistamiseen rankattu järjestykseen myös tunnettujen rocktähtien jälkikasvua. Maxim-lehden tuoreessa listauksessa laitettiin nimittäin järjestykseen rokkareiden tyttäret

Seksikkäimmäksi tyttäreksi rankattiin The City -realityohjelmassa nähtävä Erin Lucas, joka on AC/DC -yhtyeestä tutun Cliff Williamsin tytär. Toiseksi sijoittui näyttelijä Liv Tyler, joka on Aerosmith -yhtyeen keulahahmon, Steven Tylerin, tytär. Kolmas oli Rosanna Davison, jonka isä on laulaja Chris De Burgh.

Viiden seksikkäimmän joukkoon mahtuivat lisäksi Duran Duran -laulaja Simon Le Bonin tytär Amber Le Bon ja discotähti Donna Summerin tytär Brooklyn Sudano.

Kymmenen seksikkäimmän joukossa olivat lisäksi Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Elizabeth Jagger, Phil Collinsin näyttelijätytär Lily Collins, brittilaulaja Pearl Lowen tytär Daily Lowe, Ravin Shankarin poptähti-tytär Norah Jones sekä Lenny Kravitzin tytär Zoe Kravitz. Tytärten kuvat ja koko lista löytyvät tästä.