BB-Kätlin: ”Olen ihan pihalla kaikesta”

Big Brother · Stara.fi

Tämän vuoden Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Kätlin, eli Kätlin Laas, asuu nykyisin Seinäjoella. Hän kertoi jo ohjelman aikana haluavansa kuitenkin muuttaa mahdollisimman pian Pohjanmaalta Helsinkiin. Muutto ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen.

Nyt Kätlin on kuitenkin kertonut etsivänsä töitä Helsingistä, koska siellä asuessaan hänellä olisi lyhyempi matka Viroon perheensä luokse.

– Tuntuu ihan uskomattomalta. En ole ehtinyt nukkua yhtään ja paluu normaalielämään ottaa varmasti aikansa. Täytyy katsoa uutisia ja selvittää, mitä maailmalla on tapahtunut. Olen ihan pihalla kaikesta, Kätlin totesi Seinäjoen Sanomille talosta päästyään.

Jo aiemmin samassa realityohjelmassa vieraillut BB-Timo Hytönen kertoi samalle lehdelle Big Brother -ohjelman kulissien takaisesta toiminnasta ja asukkaiden ohjaamisesta.

– Porukkaan otetaan erilaisia tyyppejä, joita ohjaillaan niin sanotulla käsikirjoituksella. Päiväkirjahuoneessa asukkaat saavat suoria määräyksiä ja heille esitetään kysymyksiä. Pakkohan toimintaa jotenkin suunnitella ja ohjata, jotta asukkaista saadaan kaikki mahdollinen irti, Timo kertoi Seinäjoen Sanomille.