BB-Kätlin suivaantui kritiikistä ja valheista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina päättyneen Big Brother -tuotantokauden finalisti, virolaissyntyinen BB-Kätlin on suivaantunut kotimaansa mediassa hänestä annettuun kuvaan. Esimerkiksi sikäläisen Elu24-verkkosivuston päätoimittaja Anu Saagim on kommentoinut useampaan otteeseen Kätliniä, joka ei ole kommenteista mielissään.

– En ymmärrä miksi hän haluaa mainostaa kaikille olevansa paremman näköinen kuin minä. Hän on yli 40-vuotias nainen ja minä olen 22-vuotias. En ymmärrä, miksi hän haluaa vertailla itseään minuun ja haukkua minua. Anuun olen kyllä aika pettynyt, Kätlin ihmetteli MTV3:n Viihdeuutisten haastattelussa.

Suomalaiset mediat saivat Kätliniltä kiitosta siitä, ettei niissä ole ainakaan valheellisia juttuja kirjoiteltu, mutta kotimaan lehdissä neitokaisesta on annetu hieman erilainen kuva.

– Virossa minun tekemiset on kaikki käännetty negatiiviseksi. Esimerkiksi se, että minä ja äitini itkettiin finaalilähetyksessä, oli käännetty niin, että itkin, koska en saanut voittorahoja, Kätlin ihmetteli.

Big Brother -tuotantokauden ennakkosuosikkeja olivat Kätlin sekä BB-Esa A. Voiton vei kuitenkin lopulta BB-Aso. Palkintosumma oli 50.000 euroa.