Diili-Jethro työtarjouksistaan: Yli kymppitonni kuussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Diili-ohjelman juuri loppuneelta tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Jethro Rostedt nousi tuotantokauden aikana ohjelman näkyvimmäksi hahmoksi. Hän tosin putosi kisasta jo ennen finaalia, mutta on silti pysynyt tiiviisti otsikoissa.

Nyt Jethro ja muut kilpailijat ovat kertoneet kuulumisiaan Diili-ohjelman verkkosivustolla. Rostedtin mukaan realityohjelma on tuonut varsin rahakkaita työtarjouksia.

– Ei ole kovin montaa autofirmaa, jotka ei ole soittaneet ja tarjonneet töitä. Kovimmat tarjoukset ovat yli 10 000 euroa kuukaudessa, mutta asuntokauppias minä olen, Jethro kertoo.

Samoilla linjoilla ovat myös muut kisassa mukana olleet. Heistä esimerkiksi Kaisa Aninko sai ensimmäisen työtarjouksen jo ohjelman aikana. Markus Rosti kertoo puolestaan alkavansa kirjoittaa kolumnia.