Eminemin paluulevyn julkaisua siirretään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva hiphop-tähti Eminem on ilmoittanut siirtävänsä seuraavan albuminsa julkaisua. Supertähden paluulevy Relapse 2 on tuoreimpien tietojen mukaan määrä julkaista ensi vuoden aikana.

Eminem teki jo aiemmin tänä vuonna paluun musiikkiuralleen oltuaan hetken aikaa lähinnä kulisseissa. Hän lupasi faneilleen julkaista vuoden 2009 aikana kaksi Relapse-albumia, joista toinen julkaistiinkin jo aiemmin ja se nousi esimerkiksi Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi.

Relapse 2 oli määrä löytyä kaupoista loppuvuodesta, mutta suunnitelmat ovat muuttuneet. Sen sijaan Eminem on nyt ilmoittanut julkaisevansa joulukuussa uudelleen ensimmäisen Relapse-albuminsa, mutta seitsemällä uudella kappaleella varustettuna.