Facebookissa uhataan X-Factor -teinitähtien tappamisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa X-Factor -tuotantokauden suurimmaksi tähdeksi on noussut 18-vuotiaiden kaksospoikien muodostama Jedward-duo. John ja Edward Grimes eivät ole kuitenkaan monien muiden tähtien tapaan kaikkien mieleen.

Teinisuosikit ovat saaneet vihamiehensä purkamaan tuntojaan esimerkiksi suositussa Facebook-yhteisöpalvelussa, ja nyt heidän taustavoimansa ovat ryhtyneet toimenpiteisiin vakavien uhkausten johdosta. News Of The World -lehden mukaan verkossa on uhattu kaksoisveljesten henkeä muiden muassa ampumisella ja puukottamisella. Viesteissä heidän suunniteltua tappamistaan on kuvattu hyvinkin yksityiskohtaisesti.

Kahdessa Jedwardin tappamishalukkuuteen keskittyvässä ryhmässä on toisessa yli 1.300 jäsentä ja toisessa yli 700 jäsentä. Tappouhkausten johdosta tuotantoyhtiö on kiristänyt merkittävästi turvatoimia veljesten ympärillä. Ohjelmaa kuvataan elävän yleisön edessä ja pojille on suunniteltu lukuisia julkisia esiintymisiä, joita ei haluta perua uhkailujen takia.

Äskettäin Suomessa Niko Saarinen, eli BB-Niko, kertoi kuinka hän on saanut vastaavia vakavia tappouhkauksia muiden muassa IRC-Galleria -sivuston kautta. Niko tuskaili äskettäin Staran blogissaan että Turun poliisi ei ole ottanut hänen asiaansa vakavasti, vaan epäillyt BB-julkkiksen hakevan rikosilmoituksellaan vain julkisuutta.