Liimanhaistelijat muuttivat Shakiran elämän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu latinotähti Shakira on muistellut China Daily -lehdessä lapsuuttaa ja nuoruuttaan. Menestyvä tähti kertoi ettei pitänyt vanhempiaan kovinkaan osaavina talousihmisinä, koska hänen isänsä koruliike ajautui konkurssiin.

Isä kuitenkin näytti Shakiralle, että hänellä oli asiat hyvin verrattuna moniin muihin hänen ikäisiinsä lapsiin. Sanojensa tueksi vanhemmat veivät tulevan poptähden katsomaan vähempiosaisia pikkulapsia.

– Ajattelin, että vanhempani olivat maailman huonoimpia talousihmisiä. Se oli pettymys. Isäni ja äitini veivät minut eräänä päivänä puistoon, jossa orvot lapset haistelivat liimaa selvitäkseen nälästä ja omasta tragediastaan, Shakira kertoi China Daily -lehden mukaan.

– He olivat minun ikäisiäni pikkulapsia. Paljain jaloin ja liimaa haistelemassa. Vanhempani halusivat näyttää minulle toisen todellisuuden, joka oli paljon pahemin kuin omani. Tuolla näyllä ja noilla lapsilla oli valtava vaikutus minuun.