Seksikkäimmät tenniskaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodenvaihteen lähestyessä erilaiset listaukset ovat jälleen ajankohtaisia. Nyt on vuorossa maailman seksikkäimpien tenniskaunottarien esitteleminen, kun Bleacher Report -julkaisu on rankannut järjestykseen kolmekymmentä kuuminta naispelaajaa.

Maailman seksikkäimmäksi tenniskaunottareksi vuonna 2009 nimettiin Maria Kirilenko. Toiselle sijalle päätyi muiden muassa FHM-lehdessäkin mallikuvissa poseerannut Victoria Azarenka ja kolmanneksi seksikkäimmäksi nimettiin Maria Sharapova. Viiden seksikkäimmän joukkoon mahtuivat myös Olga Poutchkova ja Daniela Hantuchova.

Kymmenen kärkeen mahtuivat myös Ana Ivanovic, Tatiana Golovin, Caroline Wozniacki, Elena Vesnina ja Dominika Cibulkova. Hieman yllättäen maailman seksikkäimpien tenniskaunottarien joukkoon yleensä rankattu Serena Williams on nyt sijoittunut listalla vasta sijalle kaksitoista. Katso koko lista kuvineen tästä.