Manboy coveroi ysäriklassikkoa – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Manboy-yhtye julkaisee 14. joulukuuta singlenä oman näkemyksensä Sinead O’Connorin 90-luvun alussa tunnetuksi tekemästä hitistä Nothing Compares 2 U. Kappale on jo nyt kuultavissa yhtyeen MySpace-sivuilla. Kappale on alunperin Princen käsialaa.

– Olemme aina leikitelleet covereilla ja vanhana Prince-fanina tätä oli hauska lähteä työstämään. Kun biisi valmistui, yllätyimme kaikki siitä kuinka paljon se kuulostaa Manboylta, laulaja-basisti Karo Broman totesi.

Kolmikko säveltää parhaillaan viidennettä albumiaan, joka julkaistaan toukokuussa 2010. Manboy äänittää pitkäsoittonsa tuttuun tapaan omassa studiossaan ja vastaa itse sen tuotannosta.

Helsinkiläistynyt porilaisyhtye rymisi julkisuuteen kovaa ja kohisten vuonna 2001 julkaistulla debyyttialbumillaan Stretch Your Religion. Yhtye on lämmitellyt isoja nimiä Musesta Suedeen ja kiertänyt esimerkiksi Placebon mukana brittiyhtyeen edellisellä Euroopan kiertueella.