Megan Foxin sääret tyrmistyttivät televisiohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi jo useampaankin otteeseen äänestetty Megan Fox on ollut viime aikoina hieman totuttua vähemmän julkisuudessa, kun Jennifer’s Body -elokuvakin sai jo ensi-iltansa maailmalla. Suomessa leffa nähdään tosin vasta tammikuun loppupuolella.

Nyt verkossa kiertää kuitenkin hieman vanhempia kuvia, joissa Megan Fox nähdään vieraana Jay Lenon suositussa televisio-ohjelmassa. Tumman kaunottaren asu sai erityisesti mieskatsojat kuolaamaan televisioruutujen äärellä. Katso kuva tästä.

Megan Fox nähtiin tuolla kerralla televisio-ohjelmalle hieman keskimääräistä seksikkäämmässä asussa, sillä hänellä oli yllään hopeanharmaa pieni cocktail-mekko, jonka helma ylitti hädin tuskin vesirajan. Samalla se paljasti supertähden pitkät sääret.