Opiskelijat poseeraavat alastomana kalenterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa opiskelijat tienaavat nykyisin rahaa myös alastomuudella, sillä Oxfordin yliopiston opiskelijat julkaisivat aiemmin tänä vuonna nakukalenterin, jonka kuvissa opiskelijat nähdään jokapäiväisissä askareissaan alastomina.

Viime aikoina esimerkiksi lentoemännät ja urheilujoukkueet ovat kunnostautuneet julkaisemalla nakukalentereita. Oxfordin kalenteri ei varmasti ole ensimmäinen laatuaan, mutta hauska se kuitenkin on. Kuvissa ei nähdä räävittömyyksiä, vaan alastomia mies- ja naisopiskelijoita muiden muassa kampuksen alueella. Katso kuvat tästä.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan projektiin osallistui yhteensä kuusikymmentä opiskelijaa. Kalenterin myynnistä saadut tuotot ohjattiin hyväntekeväisyyteen.