Rihanna kehottaa tyttöjä lähettämään alastonkuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna nousi taannoin otsikoihin, kun hänen yksityiskäyttöön tarkoitetut rohkeat alastonkuvansa päätyivät internetiin. Vasta viime päivinä hän on ryhtynyt kommentoimaan kuvia.

Newyorkilaisen Hot 97 -radioaseman haastattelussa Rihanna on myöntänyt olevansa alastonkuvissa oleva nainen. Samalla hän kertoi, että nakukuvien lähettäminen omalle poikaystävälle on täysin normaalia ja että muidenkin tulisi harrastaa sitä.

– Ne olivat silloiselle poikaystävälleni. Jos sinä et lähetä poikaystävällesi alastonkuviasi, säälin häntä, Rihanna totesi.

Supertähdelle alkuvuosi oli rankkaa. Ensin poikaystävä Chris Brown hakkasi hänet pahasti ja sen jälkeen Los Angelesin poliisi vuoti vielä julkisuuteen valokuvan hakatusta laulajasta.

– Luota minuun, olin kauhuissani. Se oli todellakin pahinta mitä minulle voisi koskaan tapahtua. Tunsin, että koko yksityisyyteni oli viety jo aiemmin, mutta nyt ei ollut enää mitään mitä ihmiset eivät tienneet yksityiselämästäni, Rihanna muistelee.

Lisäksi Rihanna kertoi haastattelussa valmistaneensa äitiään alastonkuvien näkemiseen lähettämällä tälle kukkia, koska se tapahtui vain paria päivää ennen äitienpäivää.