Rihanna vahvisti: Jopa allaspoika näki minut alastomana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkipoppari Rihanna on vahvistanut viime päivinä liikkuneet huhut, joiden mukaan hän viihtyisi kotona niin hyvin alastomana, että jopa hänen uima-allastaan huoltava ”allaspoika” on nähnyt hänet nakuilemassa.

Huhun mukaan Rihanna on niin tottunut alastomuuteensa, että unohtaa pukea ylleen kun hänen uima-allastaan saavutaan huoltamaan. Nyt supertähti on vahvistanut näiden huhujen pitävän täysin paikkansa.

– Kaikki nämä huhut pitävät paikkansa. En ole kuitenkaan varsinaisesti esitellyt paikkojani hänelle. Hän tulee käymään kerran viikossa. En koskaan muista mikä päivä se on, joten olen aina kävelemässä talossani. Olen harvoin Los Angelesissa, joten kun tulen sinne, en ajattele että hän allaspoika on tulossa, Rihanna kertoi radiohaastattelussa.

Muutama päivä sitten Rihanna kommentoi ensimmäisen kerran julkisesti alastonkuviaan, jotka päätyivät taannoin internetiin. Hän myönsi olevansa kuvissa ja suositteli muillekin naisille alastonkuvien lähettämistä poikaystävilleen.