Backstreet Boys nauroi Scandinavian Hunks -komistuksille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin lukeutuva Backstreet Boys esiintyi eilen Helsingissä, ja Hartwall Areenalle yhtyettä katsomaan oli saapunut runsaasti myös teini-ikäistä vanhempaa yleisöä. Aivan eturivissä bändiä fanittivat myös suositun Scandinavian Hunks -ryhmän komistukset.

Tunnetun suomalaisen showtanssiryhmän jäsenet olivat nauttimassa nelikoksi kutistuneen poikabändin esityksestä eturivissä, jossa he tanssivat villisti myös ilman paitaa. Maailmantähdet huomasivat nopeasti raamikkaiden miesten tempauksen, sillä Backstreet Boysin jäsenet saivat naurultaan tuskin laulettua.

Popparitähtien nauru oli kuitenkin ainoastaan positiivista, sillä supertähdet lähinnä ihmettelivät suomalaisen äijäköörin hurjaa menoa. Bäkkärifaneiksi tunnustautuva ryhmä kommentoi tapausta eilen viihdelehti Staralle.

– Joo, tehtiin yhteistyössä henkilökunnan kanssa sellainen yllätystempaus bändille. Oli tosi hyvä keikka. Me ollaan aina katsomassa Bäkkäreitä kun ne on Suomessa, yhtyeestä kommentoitiin.

Backstreet Boys tarjosi suomalaisyleisölle täyden setin. Musiikki tuli alusta loppuun nauhalta, mutta nelikko lauloi pääosin livenä. Keikan kokonaisuutta rytmittivät muutamat klassikkoelokuviin teemoitetut videot. Yhtyeen tanssitytöt toivat mieleen lähinnä karaokevideoiden tanssijat, mutta tanssikoreografioistaan huolimatta nelikko kuitenkin lauloi pääosin livenä, toisin kuin esimerkiksi Britney Spears taannoin.

Uusimmat