Kim Herold punastui syntymäpäivälahjastaan: Muotti dildoa varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muusikko Kim Herold täyttää parin viikon päästä pyöreät 30 vuotta, mutta miehen ikääntymistä juhlittiin varastoon jo viime viikonloppuna. Helsinkiläisravintolaan oli kutsuttu laaja ystäväpiiri, ja vieraiden viihtymisestä huolehtivat niin huippudj:t kuin saksofonistikin.

– Oli huippubileet. Sain ystäviltäni lahjaksi kipsimuotin, jota voi käyttää esimerkiksi siihen, että teettää haluamalleen naiselle omien mittojensa mukaan teetetyn dildon. Se oli vähän hämmentävä, Kim Herold kertoo Staralle.

Kolmenkympin kriisistä ei Heroldin mukaan ole ainakaan vielä tietoakaan.

– Minulla on ollut niin hyvä elämä, ja olen ehtinyt tehdä niin paljon asioita, ettei ole mitään aihetta kriiseilyyn, ennen muusikon uraansa muun muassa pitkän mallinuran tehnyt mies pohtii.

Itsenäisyyspäivää Herold viettää tänä vuonna kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksessa Varsovassa. Mukana matkalla on myös toinen viime keväänä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ihastuttanut kilpailija, eli missi Satu Tuomisto.