Lentoyhtiö pilkkaa Tiger Woodsia

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Golf-tähti Tiger Woods on ollut viimeisen viikon ajan tiiviisti otsikoissa viime perjantaina sattuneen oudon loukkaantumisensa vuoksi. Hyvin epäselvän tapahtumaketjun päätteeksi mies törmäsi kotitalonsa lähettyvillä olleeseen palopostiin maasturillaan.

Nyt amerikkalainen halpalentoyhtiö Spirit Airlines on käyttänyt Woodsin auto-onnettomuutta omassa mainoksessaan. Lentoyhtiön internetsivuilla pyörii halpoja lentoja mainostava animaatio, jossa lippispäinen tiikeri ajaa maasturilla vesipostia päin. Yhtymäkohta mainostettavaan asiaan on vedetty antamalla alelle nimeksi ”Eye of the Tiger Sale”. Mainoksen voit katso tästä tai artikkelin alta.

Pohjois- ja Etelä-Amerikan sekä Caribian matkakohteisiin ihmisiä nykyisin pääasiassa lennättävä Spirit Airlines -halpalentoyhtiö on perustettu vuonna 1980. Yhtiö on Pohjois-Amerikan ainoita lentoyhtiöitä, jotka ovat tekemässä tänä vuonna positiivisen tuloksen.