Kim Herold: ”Haluan levyttää Jipun kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muusikko Kim Herold työstää parhaillaan uutta albumiaan. Pitkäsoiton on tarkoitus valmistua ensi kesäksi, ja luvassa on edellislevyn tapaan Kimille tuttua kesäistä musiikkia.

Herold itse sanoo uuden materiaalin olevan vielä edellislevyn DrunkSoberLoveMusic tyyliä rennompaa. Hän kertoo myös haluavansa ehdottomasti uudelle levylleen vierailijan, mutta vielä on arvoitus, kenet mies studioon kutsuu.

– Suomalaisista artisteista esimerkiksi Jippu olisi mieluinen yhteistyökumppani. Hän on hyvä tyyppi ja erinomainen laulaja, Herold kertoo Staralle.

Herold kuvailee itseään suhteellisen hitaaksi biisintekijäksi. Aihioita ja inspiraatioita hän kerää ympäriltään jatkuvasti, ja tallentaa melodioita kännykkäänsä. Tärkeän lähteen musiikkiin tuovat myös Heroldin elämän läheiset ihmiset, esimerkiksi hittibiisinsä Wish God Was a Woman hän sävelsi silloiselle tyttöystävälleen.

Tänä viikonloppuna Herold kerää inspiraatiota levyntekoon kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksessa. Hän istui ensimmäisenä pelipäivänä pöydässä huikeat kaksitoista tuntia, ja selvitti tiensä hienosti jatkoon kolmen muun suomalaisen kanssa.