Emmanuelle Chriquin kaula-aukko varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen näyttelijä Emmanuelle Chriqui tunnetaan parhaiten Entourage ja O.C. -televisiosarjojen tähtenä, vaikka hän on näytellyt urallaan myös yli parissakymmenessä elokuvassa ja parissa muussakin televisiosarjassa.

Nyt uhkea Emmanuelle Chriqui on poseerannut varsin antavassa asussa Los Angelesissa järjestetyissä Young Victoria -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Hän oli pukeutunut näyttävään violettiin mekkoon, jonka massiivinen kaula-aukko oli kuin suunniteltu viihdelehtien otsikoita varten. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui nähtiin taannoin myös Zohan-komediaelokuvan naistähtenä.