BB-Ason villit voitonjuhlat ja 50.000 euron shekki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina päättynyt Big Brother -ohjelman tuotantokausi huipentui lopulta BB-Ason voittoon. Finalistit ja muut BB-asukkaat suuntasivat heti suoran televisiolähetyksen jälkeen juhlimaan kauden päättymistä ja Ason voittoa Helsingin keskustaan, jossa juhlat jatkuivat pitkälle seuraavan vuorokauden puolelle.

Huimissa voitonjuhlissaan BB-Aso esitteli innoissaan kisan palkinnoksi saamaansa 50.000 euron palkintoshekkiä ja esitti juhlayleisölle lisäksi myös villin voitontanssin. Mukana menossa olivat myös muut finalistit BB-Antti, BB-Esa A ja BB-Kätlin sekä paljon muita BB-asukkaita. Katso kuvagalleria tästä.

Finalistit pääsivät illan aikana myös ohjelman juontaja Vappu Pimiän haastatteluun, vaikka kausi olikin jo ohi ja Big Brother Talk Show -ohjelmakin tältä vuodelta nähty.