Galleria: Big Brother -finaalibileet, Helsinki, 29.11.2009

Galleria · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuotantokausi päättyi sunnuntaina 29. marraskuuta BB-Ason voittoon. Suoran finaalilähetyksen jälkeen BB-asukkaat siirtyivät juhlimaan Asoa ja kauden päättymistä Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Viihdelehti Stara oli mukana juhlissa.

BB-bileissä oli mukana sankka joukko tuoreimman tuotantokauden asukkaita sekä lisäksi myös näyttävä kattaus aikaisemmilta kausilta tuttuja BB-julkkiksia.

Ason voittoa olivat juhlimassa muiden muassa Kätlin, Esa A, Tuija, Sami, Tuuli, Sauli, Marko, Ragnar, Antti ja tietenkin ohjelman juontaja Vappu Pimiä. Aikaisemmilta kausilta mukana olivat muiden muassa Henna ja Antti, Anniina, Suvi, Sari, Jarkko, Kadi ja monta muuta tuttua kasvoa. Kuvat Tiia Santavirta.