50 Cent nokitti Andy McCoyn 6-0

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rocklegenda Andy McCoy retosteli aikanaan haastattelussa kantavansa aina mukanaan vähintään ”kolkytdonaa” käteistä, jos eteen sattuisi vaikkapa yllättäviä heräteostoksia. Nyt amerikkalainen hiphop-tähti 50 Cent on tehnyt hieman vastaavan paljastuksen.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, kertoi nimittäin supermalli-televisiokasvo Tyra Banksin haastattelussa kantavansa aina mukanaan vähintään 25.000 dollaria käteistä, koska ei voi varma koska tuhlaamisvietti iskee.

– Minulla on aina 25.000 dollaria käteistä mukanani, jos jotain vaikka tapahtuisi. En koskaan tiedä mitä minun täytyy ostaa. Pidän siitä että minulla on käteistä mukanani, koska silloin minusta tuntuu siltä että minulla on rahaa, 50 Cent puolestaan retosteli.

Summia vertailtaessa täytyy muistaa, että Andy McCoy puhui aikanaan markoista, eli hänellä oli mukanaan vajaa 5.000 euroa, mutta rahan arvo on toki muuttunut huimasti 25 vuodessa. Fiftyn 25.000 dollaria vastaa kuitenkin 17.300 euroa.