Indica maailmalle englanninkielisellä materiaalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuussa Pahinta tänään -nimisen kokoelman julkaissut Indica on solminut levytyssopimuksen saksalaisen Nuclear Blastin kanssa. Sopimus koskee vain englanniksi laulettua materiaalia. Suomenkielisestä tuotannosta vastaa edelleen bändin pitkäaikainen levy-yhtiö Sony Music.

Indicalla on ollut jo jonkin aikaa haaveena kokeilla siipiään Suomen rajojen ulkopuolella ja bändi on erittäin innoissaan tulevasta kansainvälisestä yhteistyöstä. Indica on kiertänyt kahdesti Nightwishin lämppärinä Euroopassa, mistä koko ajatus julkaista musiikkia myös englanniksi lähti.

Indican englanninkielinen debyyttialbumi A Way Away julkaistaan ensi kesänä ja albumin on tuottanut edellisen studioalbumin, Valoissa, tapaan Nightwishistä tuttu Tuomas Holopainen.