Tuksu jäi rannalle – Mickey Rourke kihlasi 24-vuotiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mickey Rourke on ollut kuluneen vuoden aikana muutaman kerran otsikoissa, kun suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on kertonut viestitelleensä tähden kanssa aktiivisesti. Nyt Rourke on kihlautunut, mutta kumppani ei ole Tuksu.

31-vuotiaan Johanna Tukiaisen sijaan 57-vuotias Mickey on nimittäin kihlautunut 7 vuotta Tuksua nuoremman venäläiskaunottaren Elena Kuletskayan kanssa. Näyttelijän kerrotaan kosineen 24-vuotiasta tyttöystäväänsä viime viikolla, ja heidän tarkoituksenaan on avioitua ensi kesänä Venäjällä.

– He eivät ole vielä varanneet juhlapaikkaa tai tehneet muitakaan suunnitelmia. Mickey vain tietää, että hän haluaa naimisiin huhtikuussa. Hän on ollut kovin kiinnostunut siitä mitä kuuluu perinteiseen venäläiseen hääseremoniaan, lähipiiristä kerrottiin Access Hollywoodille.