BB-Niko: ”Kuka ihme selittää parisuhteestaan netissä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman viime vuoden tuotantokaudelta tutuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan parisuhteestaan ja siitä kuinka seurusteleva nuori mies ei enää saa riekkua baareissa aivan kuinka haluaa.

Nikon mukaan suhde on vaikuttanut myös hänen blogikirjoitustensa sisältöön.

– En saisi kirjoittaa parisuhteestani. Yllättävää, mutta nämä asiat kulkeutuvat X:n korviin ja hän saa usein kyselyitä omilta kavereiltaan ja vanhemmiltaan. “Taasko teillä on ollut sitä, tätä, tuota?”.. Ja tietenkin teen jokaisella näppäilyllä itsestäni enemmän idiootin heidän silmissään. “Kuka ihme selittää parisuhteestaan netissä?” Niko miettii.

Realityjulkkis kertoo samalla haluavansa antaa poikaystävälleen kasvot mediassa, ettei heidän tarvitsisi enää vältellä yhteiskuvia. Poikaystävä ei kuitenkaan halua lehtien palstoille, koska ei halua olla ”turhanpäiväinen” julkkis.

– Enhän minä voi muuta kuin nauraa tuolle vastaukselle ja ehkä siksi annan asian aina olla. Sitähän hän tosiaan olisi. Yksi turhake lisää, turhakkeen rinnalla.

Nikon blogia voi seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.