Johanna Tukiainen: ”Huor**telu on ihan järkyttävää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen äskettäin palannut kohublondi Johanna Tukiainen kertoo blogissaan saaneensa kotimaasta jo uusia laulukeikkoja, joissa tullaan kuulemaan hänen molemmat singlekappaleensa; Some Day ja Lööppijulkkis. Nykyisin muiden muassa limusiiniemäntänä toimiva Tuksi ihmettelee kirjoituksessaan bloginsa rajuja kommentteja.

– Tästä lähtien Seiskan blogieni kommentointimahdollisuus jää kokonaan pois. Ihan siitä selkeästä syystä, että sinne on tullut niin paljon asiatonta tekstiä ja kunnianloukkausta, että parempi ettei kukaan voi kommentoida ollenkaan, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

– Olen huomannut, että ihmiset ovat hirveän massasieluisia…. Kun joku alkaa herjaamaan, niin se ketju vain pahenee entisestään ja huorittelu on ihan järkyttävää, hän lisää.

Tuksu uskoo ihmisten purkavan omaa turhautuneisuuttaan julkisuuden henkilöihin ja puolustelee samalla myös uusia työtehtäviään, joita ihmiset ovat kritisoineet kovin sanoin.

– Jos nainen on töissä showravintolassa shampanjatarjoilijana, pukeutuu näyttävästi ja naisellisesti, käyttää korkokenkiä ja on vaikka tanssijakin työkseen, niin se ei tee hänestä maksullista naista. Olen aina kunnioittanut esiintyviä artisteja, minusta showtanssijatkin ovat aivan upeita.