Tältä näyttää maailman suurin bikiniparaati

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lämpimissä maissa bikinit ovat suhteellisen yleinen asuste ainakin rannalla ja uima-altailla. Harvoin kyseinen 1950-luvulla kehitetty naisten asu yhdistetään paraateihin. Nyt näin on kuitenkin tehty Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa.

Siellä tehtiin nimittäin 7. marraskuuta 2009 bikiniparaatin Guinnessin Ennätystenkirjan maailmanennätys. Järjestäjien mukaan marssimassa oli yhteensä 287 bikineihin pukeutunutta kaunotarta. Paraati kulki kaupungin keskustan Melrose Archilla reilun puolentoista kilometrin matkan. Mukana kävelemässä oli myös monia paikallisia julkkiksia, Times-lehti uutisoi.

Uutiskanava Euronews oli paikalla raportoimassa tapahtumasta, ja kyseinen uutisvideo on nyt julkaistu myös verkossa. Katso video paraatista tästä tai artikkelin alta. Kuvia näyttävästä tapahtumasta löytyy esimerkiksi tästä.