Sponsori sai tarpeekseen? Tiger Woodsin nimikkojuoma lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandaali golf-tähti Tiger Woodsin ympärillä paisuu edelleen, ja tähän mennessä urheilijan rakastajattarien lukumäärä on noussut jo kahdeksaan. Ei siis ihme, että hänen mallivaimonsa muutti eilen pois pariskunnan asunnosta. Tigerin ongelmat ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi.

Viime viikolla Woodsin kerrottiin tarjonneen vaimolleen kymmeniä miljoonia siitä, että tämä ei hakisi avioeroa. Tiger halusi vaimon jäävän, ettei hän menettäisi kasvojaan sponsorien edessä. Näin kuitenkin ilmeisesti kävi pyrkimyksistä huolimatta, sillä eilen yksi hänen pääsponsoreistaan, Gatorade, ilmoitti lopettavansa tähden nimikkojuoman myynnin.

Ilmoituksen mukaan Gatorade Tiger Focus -juoman valmistus ja markkinointi on päätetty lopettaa. PepsiCo Inc. -yhtiö kuitenkin ilmoitti, että päätös juoman lopettamisesta olisi tehty jo ennen skandaalin alkamista. Yhtiö korosti, että yhteistyötä Woodsin kanssa tullaan edelleen jatkamaan. Tiger Focus on ollut myynnissä maaliskuusta 2008 saakka.