Hollywoodin jättiläinen kaatui hetkessä: ”PR-maailman ydinräjähdys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman ytimessä kuohuu, kun hetki sitten julkaistiin tieto massiivisen PMK/HBH -yhtiön heikosta tilanteesta. Lukuisia nimekkäitä supertähtiä edustanut maailman suurin PR-toimisto on mahdollisesti kohtaamassa loppunsa supertähtien pysyvän ulosmarssin takia.

Samalla alalla toimivaan BNC-yhtiöön parhaillaan yhdistymässä oleva PMK/HBH menetti hujauksessa suuren määrän tähtiään. Sopimuksensa sanoivat nimittäin kertaheitolla irti muiden muassa Johnny Depp, Matt Damon, Jennifer Aniston, Daniel Craig, Anne Hathaway, Ridley Scott, Sam Mendes, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Christian Bale ja Jodie Foster, The Wrap uutisoi. Kaikki irtisanoutuivat vuorokauden sisällä huolimatta siitä, että moni heistä oli aivan eri mantereella. Kyse on siis laajasta boikotista.

Yhtiöiden yhdistymispäätös on siten osoittautumassa kohtalokkaaksi, sillä ilman edustavia supertähti ei uudella PMK/HBH/BNC -yhtiöllä ole juuri toimintaakaan. Amerikkalaiset viihdemediat ovat kutsuneet tapausta PR-maailman ydinräjähdykseksi, kun aiemmin ylivoimainen markkinajohtaja PMK/HBH nuijittiin näyttelijöiden toimesta maanrakoon vain parissa päivässä. Kohtalokkaaksi päätökseksi on osoittautumassa PMK/HBH-yhtiön yhdistyminen BNC-yhtiön kanssa, sillä yhtiön johtajat, Simon Halls ja Jennifer Allen, irtisanoutuivat torstaina ja supertähdet seurasivat perässä. Nyt heidän uskotaan perustavan uuden yhtiön, jonka leipiin myös supertähdet haluavat siirtyä.