Väärä joukkue voitti – ystävät ampuivat television

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen jalkapallon fani Michael joutui tukalaan tilanteeseen seuratessaan viime sunnuntaina ottelua New Orleans Saints vastaan Washington Redskins. Ottelu maksoi hänelle nimittäin television.

Michael ilmoitti Facebook-ystävilleen, että he saavat tulla ampumaan hänen 60 tuumaisen televisionsa, mikäli hänen kannattamansa Redskins häviää. Yllättäen näin myös kävi, kun ottelu päättyi jatkoajalla 33-30 Saintsien voittoon Garrett Hartleyn tehtyä maalin. Mies päätti lunastaa lupauksensa ja kutsui ystävänsä tuhoamaan televisionsa.

Ystävien saavuttua televisio kannettiin ulos ja seitsemän ystävää virittivät aseensa. Joukossa oli haulikoita, pistooleja ja kivääri sekä rynnäkkökivääri. Pian televisioon ammuttiin useita kymmeniä laukauksia ja koko homma julkaistiin seuraavana päivänä YouTube-videona. Katso video tästä tai artikkelin alta.