Teinipoppari Jojosta kasvoi näyttävä nuori kaunotr

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin nykyisen levy-yhtiönsä leipiin jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut 18-vuotias Jojo on samalla varttunut lapsitähdestä teinikaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Taannoin hän poseerasi Katy Perryn värikkäissä synttärijuhlissa näyttävässä valkoisessa mekossa. Nyt hänet on kuvattu juhlimassa Timbalandin Shock Value 2 -albumin julkaisua. Levyllä on mukana myös Lose Control -niminen kappale, jossa nuori poppari on mukana vierailijana. Kappale on samalla hänen ensimmäinen levytyksensä kahteen vuoteen. Katso kuvat tästä.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.