BB-Nikon seurue rajussa tappelussa – harkitsee rikosilmoitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut nykyinen televisiojuontaja BB-Niko, eli Niko Saarinen, kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan kuinka hän joutui seurueineen viikonloppuna ulkomaalaisen miehen raivon kohteeksi.

Vantaalla vietetyn ravintolaillan jälkeen seurueeseen kuulumaton mies ryhtyi Nikon mukaan ensin huutelemaan seurueelle ja tilanne eteni nopeasti pahoinpitelyksi.

– Eräs seurue pysähtyi viereemme ja alkoi riuhtomaan minua ja huutelemaan kaikenlaista. Poikaystäväni kehotti seuruetta jatkamaan matkaa ja silloin eräs ulkomaalainen mies löi poikaystävääni nyrkillä naamaan aivan ilman syytä?! Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

Tilanne ei suinkaan päättynyt vielä tähän, vaan samainen mies pahoinpiteli vielä Nikon seurueeseen kuulunutta naista.

– Lisäksi ulkomaalainen heitti tyttöpuolisen ystäväni seinään, tukasta kiinni pitäen. Kiitoksia portsareiden tilanne saatiin rauhottumaan ja me pääsimme tästä tilanteesta pois. Emmehän olleet edes mitään tehneet.

Illan väkivalta-annos ei vielä kuitenkaan päättynyt, sillä myöhemmin myös nelikymppinen mies kaatoi Nikon ja poikaystävän maahan ja hyppi muiden muassa Nikon jalan päällä. Tilanteeseen väliin tulleet vantaalaiset vartijat saivat realityjulkkikselta varsinaisen ripityksen.

– Vantaalaiset vartijat, joita siellä pyörii, ovat ilmeisen “virkaintoilijoita” ja he päättivät raahata minut tilanteesta pois. Nöyryyttivät minua, koska paikalla tietenkin oli tässä vaiheessa “yleisöä” ja kantoivat parkkihalliin jonne he soittivat poliisit. Huusivat kilpaa, että “sä niin vietät yön putkassa!” ym, Niko kirjoittaa.

Poliisit eivät kuitenkaan nähneet aihetta viedä Nikoa tai muitakaan seurueeseen kuuluneita putkaan, vaan ottivat sen sijaan seuruetta pahoinpidelleeltä ulkomaalaiselta mieheltä henkilötiedot talteen ja kehottivat ottamaan myöhemmin yhteyttä mahdollisen rikosilmoituksen merkeissä.

Lue koko kirjoitus tästä. Nikon blogia voit seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.