Berlusconilta hampaat sisään ja kasvot verille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian pääministeri Silvio Berlusconi joutui eilen illalla hyökkäyksen kohteeksi Milanossa. Poliittisen tilaisuuden jälkeen Piazza del Duomolla nimikirjoituksia jakanutta pääministeriä heitettiin pienoismallilla kasvoihin.

73-vuotias pääministeri kaatui iskun voimasta kanveesiin, ja sen jälkeen turvamiehet kiidättivät hänet autoon turvaan. Testosteronia ainakin omasta mielestään pursuava Berlusconi palasi kuitenkin turvamiesten estelyistä huolimatta yleisön sekaan verissäpäin. Kuvien perusteella hän sai kasvoihinsa verinaarmuja vakavampia vammoja.

Paikallisten uutisten mukaan hänet kuljetettiinkin suoraan sairaalahoitoon. Ilta-Sanomat kertoi Berlusconin menettäneen kaksi hammasta. Italian television kamerat ikuistivat pääministerin verisen uhon aukiolla. Katso video tästä tai artikkelin alta. Pahoinpitelijä saatiin kiinni ja pidätettiin.