Audrina Patridgen rintavarustus ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge on noussut kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Hänen realityohjelmaansa esittävä MTV ei tosin päästänyt häntä mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Silikonirintojaan innokkaasti kameroille esittelevä julkkiskaunotar on pysytellyt muutaman viikon pääasiassa poissa otsikoista, ja nyt hän on palannut julkisuuteen entistäkin muodokkaampana. Audrina kuvattiin nimittäin toissapäivänä sovittamassa iltapukua. Näiden kuvien perusteella nyt mietitäänkin kuumeisesti, että onko Patridge käynyt ottamassa täydennystä silikoneihinsa vai löytyykö muodokkuuden salaisuus iltapuvun sisältä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Muita televisiorooleja Audrinalla ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.