Toimintakohtaus pieleen – Eliza Dushku loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina ahkerasti bikineissä ja nakuna poseerannut kaunotar kuohutti taannoin liian räväköillä puheillaan hirvenmetsästyksestä. Nyt neitokainen on kuitenkin otsikoissa loukkaannuttuaan kuvauksissa.

Eliza sai nimittäin luunmurtuman käteensä Dollhouse-televisiosarjansa kuvauksissa. Neitokaisen toimintakohtaus meni pieleen, ja sen seurauksena Dushku jouduttiin kiidättämään sairaalaan suoraan kuvauspaikalta. Hän kertoi tapahtuneesta faneilleen varsin nopeasti, sillä aktiivisenä Twitter-bloggaajana tunnettu kaunotar bloggasi tilanteestaan jo ollessaan matkalla röntgenkuviin. Myöhemmin näyttelijätär kirjoitti, että häneltä oli murtunut kyynärpää ja että hän joutuu olemaan kuvauksissa käsi paketissa.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.