Halle Berryn shokkipaljastus: ”Olin kotiväkivallan uhri!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin perheenlisäystä saanut Hollywood-tähti Halle Berry on jo pitkään puhunut kotiväkivallan uhrien puolesta. Vasta nyt hän on kuitenkin paljastanut olleensa myös itse kotiväkivallan uhri.

Suosittu näyttelijäkaunotar kertoi joutuneensa kotona katsomaan kuinka hänen isänsä pahoipiteli äitiä. Lopulta äiti ja tuleva supertähti joutuivat pakenemaan väkivaltaista isää suojakotiin. Halle on ollut jo vuosien ajan vapaaehtoisena auttamassa kotiväkivallan uhreja Los Angelesin Jenesse-keskuksessa.

Tuoreella avautumisellaan brittiläisessä The Times -lehdessä Halle Berry toivoo saavansa asialle enemmän huomiota ja sitä kautta myös lisää rahoitusta.

– Näin kun äitiäni pahoinpideltiin enkä voinut tehdä mitään sen lopettamiseksi. Isäni oli tyranni, joka raivostui ilman syytä. Tunsin minkälainen vaikutus sillä oli perheeseemme. Minä olen kokenut saman, jnka nämä naiset ovat joutuneet läpikäymään, Halle Berry kertoi lehdelle.

Halle Berry on joutunut myös aikuisemmalla iällä kotiväkivallan uhriksi, sillä eräs hänen miesystävistään pahoinpiteli häntä sillä seurauksella, että nainen menetti kuulon toisesta korvastaan.

– Valitsin vääriä partnereita. Kaikki eivät ole hyviä miehiä. Onneksi viime vuosina olen ollut tarpeeksi fiksu lähteäkseni ennen kuin tilanteessa on ollut edes mahdollisuus perheväkivaltaan. Se on asia, jossa minulla on nollatoleranssi.