Näin näytävästi Vappu Pimiä tanssi teinityttönä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä radio- ja televisiojuontajana tunnettu Vappu Pimiä on aikoinaan ollut huippukunnossa ja osallistunut muiden muassa vauhdikkaaseen discotanssikilpailuun. Nyt YouTube-palvelussa on julkaistu video tällaisesta kilpailusta.

18-vuotias Vappu Pimiä nähdään tanssimassa Helsingissä vuonna 1996 järjestetyssä Dance Action -kilpailussa. Numerolla 62 kisaan osallistunut neitokainen esittelee tanssitaitojaan 3rd Nation -yhtyeen I Believe -kappaleen tahdissa.

Videon perusteella Vappu villitsi vauhdikkailla tanssiliikkeillään ainakin yleisön. Suurelle yleisölle Vappu tuli tunnetuksi vasta vuosia myöhemmin saatuaan kiinnityksen chat-juontajaksi ja myöhemmin Kiss FM -kanavalle ja Voicelle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hymy-lehti. Katso video tästä tai artikkelin alta.