Anna Abreu myi jo platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta tunnetuksi aikoinaan tulleen, mutta sittemmin oman paikkansa kotimaisella poptaivaalla lunastaneen Anna Abreun lokakuussa julkaistu kolmas albumi Just A Pretty Face? on ylittänyt platinalevyyn oikeuttavan 30.000 myydyn kappaleen määrän.

Albumi meni jo julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle kolme, ja parhaillaan se on listan kakkosena. Albumin on tuottanut edellisten levyjen tapaan Rauli Eskolin. Albumin ensimmäinen sinkku Music Everywhere nousi isoksi radiohitiksi ja kakkossinkku Impatient on juuri viety radioihin.

Anna Abreu on maamme suosituin pop-tähti, jonka kahta edellistä levyä on myyty yhteensä yli 140.000 kappaletta. Hänet on palkittu Vuoden Naissolistin Emma-patsaalla kahdesti, vuosina 2007 ja 2008, ja hän on tänä vuonna jälleen ehdolla samassa kategoriassa. Anna oli myös edellisen vuoden tapaan Googlen haetuin kotimainen julkisuuden henkilö 2009.

Englannissa julkaistiin marraskuussa Annan edellinen albumi Now, jota edelsi Vinegar-sinkusta heidän markkinoitaan varten tehty julkaisu. Sinkku nousi myös Commercial Pop Chart -listalle, jossa se nousi sijalle 7. Anna on ensimmäinen suomalainen naisartisti kyseisellä listalla. Englannissa julkaistaan keväällä myös Annan tuorein albumi, ja Music Everywhere -single julkaistaan siellä alkuvuodesta 2010.