Chanelle Hayesin jättirinnoille nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa varsin yleinen tapa suurentaa rintavarustusta jättimäisiin mittoihin on saanut kuluvan vuoden aikana myös uudet kasvot, kun monien muiden silikonimallien joukkoon viihdelehtien otsikoihin on löytänyt tiensä myös glamour-malli Chanelle Hayes.

Chanelle Hayes on esitellyt jättimäistä varustustaan myös lehtien sivuilla, viimeksi povipommi Lucy Pinderin kanssa Nuts-lehden ”Naked Babes on Holiday” -teemanumerossa. Kesällä Hayes yhdistettiin romanttisessa mielessä myös toisen povipommin ex-mieheen Peter Andreen.

Glamour-mallin rinnat ovat nousseet kuluneen syksyn aikana suorastaan naurun aiheeksi, sillä sekä amerikkalaiset että brittiläiset viihdelehdet kirjoittavat niistä nykyisin pääasiassa ivalliseen sävyyn. Tuoreimmissakin otoksissa juopuneena kuvattua neitokaista verrataan amerikkalaiseen vastineeseensa Paris Hiltoniin.

Elokuussa 2009 Chanelle Hayes oli kuolla yliannostukseen erottuaan poikaystävästään, 22-vuotiaasta Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista. Rajun riidan jälkeen 21-vuotias Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä.