Eva Amurri rinnat eivät pysy piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävässä Californication-televisiosarjassa on nähty tähän mennessä lukuisia uskaliaita kohtauksia, ja syksyllä sarjan tähti Eva Amurri nähtiin myös yläosattomissa verkkoon vuotaneissa kuvissa.

Amurri esitti kyseisessä jaksossa stripparia, joka kieppui stripparitangon ympärillä ja nähtiin lopulta rinnat paljaana vastanäyttelijänsä David Duchovnyn kanssa. Nyt Amurri on jälleen paljastellut samaisessa Californication-sarjassa. Tällä kertaa Eva paljastelee muiden muassa uima-altaassa ja käyttää rintavarustustaan ikään kuin kellukkeina. Katso kuvat tästä.

24-vuotias amerikkalainen Eva Amurri on italialaisen elokuvaohjaaja Franco Amurrin ja amerikkalaisen näyttelijä Susan Sarandonin tytär. Hän on seurannut vanhempiensa jalanjäljillä ja ryhtynyt näyttelijäksi jo lapsena 90-luvun alussa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli pieni sivuosa vuoden 1992 Bob Roberts -elokuvassa. Sittemmin hänet on kuitenkin nähty muutamissa muissakin elokuvissa, mutta läpimurtorooli oli vasta Californication-sarja.