Suosikkisarjan tähti tarvitsee elinsiirtoa: ”Toivon pysyväni hengissä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa amerikkalaisessa 30 Rock -televisiosarjassa nähtävä miestähti Grizz Chapman on paljastanut televisiohaastattelussa olevansa vakavasti sairas. Hän kertoi jättäneensä korkean verenpaineensa huomiotta kymmenen vuoden ajan, ja tarvitsevansa nyt massiivisia toimenpiteitä.

Chapman kärsii erittäin korkeasta verenpaineesta ja hänen täytyy laihduttaa kymmeniä kiloja mahdollisimman pian. Lisäksi näyttelijä on ilmoittautunut elinsiirtojonoon, sillä hän tarvitsee uuden munuaisen. Hän kertoi asiasta eilen vieraillessaan Dr. Oz Show -ohjelmassa.

– Haluan korjata sen, jos vain voin. Siksi olen elinsiirtolistalla. En halua jatkaa tätä loputtomiin. Tämä on ehdottomasti pelottava tilanne ja minun pitää vain hoitaa se keinolla tai toisella. Toivon pysyväni hengissä, Grizz Chapman totesi.