Heavyjättiläisten massiivinen yhteiskiertue vahvistettiin – Metallica mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tänään julkistettu heavymusiikin jättiyhtyeiden yhteinen Euroopan kiertue. Ensi kesänä järjestettävällä Sonisphere-turneella ovat mukana Metallica, Slayer, Megadeth ja Anthrax. Menestyessään kiertue voi laajentua myös muualle maailmaan.

Massiivisen heavykiertueen ensi vuoden kokoonpanosta on huhuttu jo viikkokausia, ja nyt ainakin nämä neljä pääesiintyjää on vahvistettu. Kiertue alkaa 16. kesäkuuta Varsovasta. Tällä hetkellä keikkakalenterissa on 15 konserttia. Kyseessä on tämän nelikon ensimmäinen yhteiskirtue.

Tapahtuman Suomen version verkkosivujen tämänhetkisten tietojen mukaan koko kattaus ei Suomeen saakka tule, sillä 7. – 8. elokuuta Porissa järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Iron Maiden, HIM, Mötley Crue, Slayer, Alice Cooper, Anthrax ja The Cult. Metallicaa ja Megadethia ei siis Suomessa tällä tietoa nähdä, mutta tilanne voi toki vielä muuttua.