Hiphop-tähti Puff Daddy ikuistettiin vahaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop-tähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Sean Combs, eli päivästä riippuen Puff Daddy, Diddy tai P.Diddy, on saanut kunnian tulla ikuistetuksi vahaan. Hänestä on nimittäin työstetty näyttävä vahanukke Madam Tussaudin vahakabinettiin.

Diddy julkaisti tänään blogissaan kuvan itsestään poseeraamassa oman vananukkensa kanssa. Katso räppärin itsensä julkaisema kuva tästä ja kerro kommenteissa kumpi on oikea.

Eilen Diddy-Daddy kertoi E! Onlinelle olevansa edelleen ihastunut entiseen naisystäväänsä Jennifer Lopeziin. Hänen mukaansa pariskunnasta olisi voinut tulla viihdemaailman kuninkaalliset, mikäli suhde olisi yhä jatkunut. Nykyisin Jennifer Lopez on naimisissa latinolaulaja Marc Anthonyn kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi.