Hollywoodin supertähtipariskunta erosi – huijasi lehtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Hollywoodin seuratuimmista tähtipareista, Reese Witherspoon ja Jake Gyllenhaal, ovat lähteneet eri teille parin vuoden seurustelun jälkeen. Julkkispari päätti erota noin kaksi viikkoa sitten.

Tuolloin People-lehti uutisoikin jo parin erosta, mutta pariskunnan tiedottaja kiisti eroväitteet jyrkästi. Tiedottaja väitti pariskunnan todellisuudessa jo erottua, että he olivat edelleen yhdessä ja hyvin rakastuneita toisiinsa.

– He tarvitsivat aikaa selvitellä ajatuksiaan ja he olivat molemmat eri puolilla maata. Kun he pääsivät viettämään yhteistä aikaa, he keskustelivat asiasta ja päättivät erota, parin lähipiiristä kerrottiin nyt E! Onlinelle.

– Asiaan ei liity muita ihmisiä. Suhde vain loppui. He halusivat kuitenkin olla varovaisia Reesen lasten takia.

Lähipiiri on kuitenkin vihjannut lehdille, että 29 vuotta ensi lauantaina täyttävä Jake Gyllenhaal olisi valmistautunut kosintaan lähiaikoina. Suhteen kumpikaan osapuoli ei kommentoinut suhdetta koskaan julkisuudessa. Reese tosin kehui taannoin lehtihaastattelussa Jaken kokkaustaitoja, mutta tarkemmin he eivät suhteesta puhuneet.