Johanna Tukiainen: ”Vaatikaa Facebook-sivujeni palauttamista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän ulkomaanreissun jälleen taannoin Suomeen palannut kohublondi Johanna Tukiainen valittelee tuoreessa blogikirjoituksessaan sitä, että hänen Facebook-sivunsa on suljettu palvelun ylläpidon toimesta. Tuksu pyytääkin nyt fanejaan tositoimiin sivujen palauttamiseksi.

– Minun fanini, please tehkää sellaipyyntö että otatte yhteyttä : Disabled@Facebook.com jotta he välittömästi palauttavaisit entiset sivuni takaisin! Siellä oli mm. skannattuna kaikkia lehtiartikkeleitani ja meillä menee nyt tosi kauan, tuntikausia, jos aloitamme koko homman uudelleen! Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Profiilin sulkemisen syy ei ole varmuudella selvillä. Ainakin Tukiaisen itsensä mukaan liian rohkeat kuvat eivät voineet olla siihen syynä.

– Joten fanit, please TEOT KERTOVAT ENEMMÄN KUIN SANAT, joten ottakaa yhteys sinne johtoon ja kertokaa tilanne että mun pitää saada sivuni takaisin! Siellä ei ollut liian rohkeaa kuvaa, kaikki olivat oikein tyylikkäitä mallikuvia.