Mischa Barton retkahti taas viinaan – lopun alkua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Los Angelesissa väkisin sairaalan psykiatriselle osastolle itsetuhoisuuden takia hoitoon viety näyttelijätär Mischa Barton jäi syksyllä asumaan New Yorkiin hänen The Beautiful Life -televisiosarjansa flopattua. Nyt hänen kerrotaan retkahtaneen jälleen viinan vietäväksi.

Marraskuun alussa rajuun baaritappeluun joutuneen tähden kerrotaan antaneen henkilökohtaiselle raittiustukijalleen lähtöpassit ja suunnanneen ystäviensä kanssa baariin. Silminnäkijät kertoivat New York Post -lehdelle, että Mischa vietti baarissa kostean illan alkoholin parissa. Mexican Radio -ravintolassa juhlinut näyttelijätär kiskoi alas muiden muassa shotteja ja margaritoja.

– Heillä kaikilla näytti olevan todella hauskaa. Hän näytti terveeltä ja vaikutti kykenevän kontrolloimaan itsensä, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Nyt viihdemaailmassa toivotaan, että pitkään alkoholista erossa pysytellyt Mischa ei retkahtaisi ryyppyputkeen kuten kävi viime kesänä. Tuolloin kaatokunnossa toikkaroiva Barton oli lähes jokailtainen näky Hollywoodissa.