Tällaista poikaystävää Johanna Tukiainen etsii – oletko se sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen päässyt keikkailun makuun, kun hän teki viikonloppuna pitkästä aikaa laulukeikan. Setti tosin sisälsi vain kolme kappaletta. Tuksu kertoi asiasta blogissaan.

Samalla hän paljasti myös etsivänsä parhaillaan uutta poikaystävää. Johanna kertoi kirjoituksessaan myös uudelle poikaystäväehdokkaalle asetettavat kriteerit ja pyysi lisäksi lähettämään hänelle treffipyyntöjä sähköpostitse.

– Haluaiaisin kovasti löytää poikaystävän, mielellään minua vanhemman pohjoismaalaisen, turvallisen ja kiltin miehen joka olisi luotettava ja keskustelutaitoinen ja haluaisi lapsia tulevaisuudessa. Minulle saa lähettää mielellään treffipyyntöjä osoitteeseeni: johanna@dollsdancers.fi, Tukiainen kirjoittaa.

Johanna Tukiainen muistuttaa vielä, että hän ei halua saada sähköpostiinsa asiattomia viestejä.

– Olen saanut kestää niin kovia, että ei mitään törky-ja pilakirjeitä kiitos! Alan niistä vain itkemään, enkä ansaitse mitään kauheaa herjausta. Me olemme Julian kanssa nättejä ja fiksuja naisia, jotka ansaitsevat kunnolliset miehet, ei mitään renttuja. Treffi-ilmoitus koskee lähinnä yli 35 vuotiaita miehiä jotka eivät hae seikkailua.