Tiger Woodsin avioliitto historiaa – vaimo haluaa avioeron!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäisen skandaalin keskiössä aviomiehensä Tiger Woodsin kanssa jo viikkokausia rypenyt vaimo Elin Nordegren on viimein tulossa järkiinsä. Hän on nimittäin People-lehden tänään uutisoimien tietojen mukaan kertonut haluavansa avioeron.

Kahden ensimmäisen pettämistapauksen jälkeen Tiger Woods tarjosi lehtitietojen mukaan vaimolleen kymmeniä miljoonia dollareita mikäli tämä jatkaisi avioliittoa vielä seitsemän vuoden ajan. Sittemmin pettämistapauksia on tullut huimasti lisää ja nyt Nordegrenin mitta on ilmeisesti tullut täyteen ja entinen malli kaavailee lähtevänsä omille teilleen.

– Hän aikoo jättää Tigerin. Hän on tehnyt päätöksensä, eikä enää ole mitään syytä jäädä. Tiger ei tule muuttumaan. Hän aikoo muuttaa ja ottaa lapset mukanaan. Jouluksi hän aikoo lähteä lasten kanssa jonnekin lämpimään, jossa Tiger ei ole läsnä, perheen lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Nordegren on tavannut lakimiehiään useita kertoja viime päivinä neuvotellakseen avioehdosta. Monissa osavaltioissa avioehtoa voidaan kohtuullistaa, mikäli eron syynä on puolison uskottomuus. Tässä tapauksessa Tiger Woods on myöntänyt uskottomuutensa jo julkisestikin, joten siinä ei pitäisi olla enää mitään epäselvää. Jo viime viikolla vaimo kuvattiin ilman vihkisormustaan ja sitä ennen hänen tavaroitaan kuljetettiin pois perheen kodista.