Vanessa Hudgensin kaula-aukko yllätti syntymäpäivillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens täytti juuri 21 vuotta. Erityisesti teini-ikäisten suosiossa nykyisin oleva tumma kaunotar saa siten jatkossa käydä juhlimassa myös klubeissa ja yökerhoissa.

Neitokainen kuvattiin nyt juhlimassa merkkipäivänsä yhdessä poikaystävänsä Zac Efronin kanssa. Mies tähditti aiemmin niin ikään High School Musical -elokuvia. Zacilla oli yllään varsin normaali asuste, mutta Vanessa oli selvästikin päättänyt räväyttää ja pukeutua aikaisempaa tyyliään merkittävästi seksikkäämpään asuun.

Vanessan yllä nähtiin nimittäin pieni musta toppi, jonka kaula-aukko oli kuitenkin suurin hänellä tähän saakka nähty. Myös neitokaisen asun alaosa käänsi katseita, sillä hänen minihameensa lähenteli vesirajaa. Katso kuvat tästä. Niukka asu ei tosin paljastanut mitään uutta, sillä Vanessa on jo pariinkin otteeseen poseerannut internetin syövereihin vuotaneissa alastonkuvissa.