AnnaLynne McCord paljastavissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord nousi kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Muoti- ja paparazzikuvissa tiuhaan esiintynyt nuori tähti on kunnostautunut niin ahkerasti ruumiinosiensa paljasteluiden suhteen, että niitä epäillään jo tahallisiksi mediatempauksiksi. Tällä kertaa kaunotar on kuitenkin pitänyt kuitenkin alusvaatteet yllään poseeratessaan Cosmopolitan-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.