Bar Refaeli alastomana rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCapriosta kesällä eronnut supermalli Bar Refaeli ei jäänyt murehtimaan eroaan superjulkkiksesta, vaan hän löysi rinnalleen nopeasti uuden miehen. Äskettäin heidän huhuttiin palanneen yhteen ja viettäneen myös yhteisen lemmenloman Bahamalla, mutta asiaan ei ole saatu vahvistusta.

Nyt Refaeli poseeraa kuitenkin ranskalaislehden näyttävissä kuvissa. Huippumalli nähdään kuvissa muiden muassa makoilemassa rantahiekalla alastomana, vain hitunen hiekkaa selässään. Toisessa kuvassa neitokainen on saanut jo uimapuvun ylleen, mutta siitäkin näkyy kaunottaren rintavarustus läpi. Katso kuvat tästä.

24-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.